Hvem vi er

DK's mest ærlige affiliate marketing virksomhed.

Om os

Proaktiv affiliate virksomhed

Vi er en lille virksomhed, hvor der er højt til loftet. Vi nyder det sociale samvær, og der skal være plads til både sjov og seriøsitet.

Hos Toft Digital værdsætter vi en flad organisationsstruktur, hvor vi alle kan tale på lige fod med hinanden.

Toft Digital er et ungt mediehus ejet af Anders og Kasper. Huset driver en række digitale platforme med SEO som trafikkilde og affiliate marketing, display ads, rank and rent samt sponsorship som primære indtjeningskilder.

Affiliate branchen har et ry for ikke at have fokus på nære relationer og proaktivt samarbejde. Hos os gør vi tingene lidt anderledes, for vi tror på, at kernen til succes ligger i samarbejdet. Derfor gør vi en dyd ud af at skabe tætte relationer til vores kunder, og det proaktive samarbejde er i centrum i alt det, vi foretager os.

lokation og faciliteter

Virksomhed med base i Aarhus

I dag arbejder vi fra vores kontor i Mejlgade 16, st. tv hvor vi kan boltre os i 39 m2. Vores faciliteter består af toilet, køkken, spisested og hyggeområde (basic Silicon Valley vibe!) og udendørsmøbler til de varme dage med kolde bajere og bowling på los asfalt. Og skulle vi arrangere et workathon, har vi soveposer og liggeunderlag på lager.

Personer

Ungt team med ekspertise inden for digital marketing

kasper toft braun
Kasper Braun

Udvikling, data, ML og økonomi

Anders Braun

Content, SEO, webdesign og e-mail marketing

Michael Dall

Head of Traffic